5. elokuuta 2013

Tuunaa muistikirja

Syksy saapuu. Koska siskoni mielestä muistutan jo lomallani hajamielistä professoria on tullut aika ostaa muistikirja. Ilman sellaista ei työhön paluuta kannata ajatellakaan.
Tiger, 2e. Kovat kannet ja kirkas väri, joka helpottaa kadonneen muistikirjan etsimistä!

Yksilöllistämällä oman opukseni vältän ottamasta samanlaisen kirjan hankkineen työkaveri-parkani muistikirjaa ja viemästä sitäkin kotiini. (Näin kävi viime vuonna eräälle kalenterille...) 

Kuva on neulanreikäkameralla ottamani otos. Syksyinen lepotuoli muistuttakoon, että työn jälkeen on tärkeää myös levätä! Neulanreikäkameran pitkä valotusaika antaa kuviin rauhallisen viipyilevän tunnelman. 
Leikataan reunat suhteellisen suoriksi...
 
Muovitetaan koko kirja ympäriinsä...
 
Ja otetaan kuva sillain kivan vinosti, että kukaan ei huomaa kuvankin menneen hiukkasen vinoon.
Vasemmalla kuvassa on muuten purkki, jolla kuva on otettu. Magneetti purkin päällä toimii sulkijana pienelle rei'älle, josta valo kulkee purkin sisään. Tämä ratkaisu on ollut todella kestävä ja toimiva. Oikealla seuraava projekti. PaaPiin kankaat! Ihana päivä tulossa siis.





  

2 kommenttia:

  1. itse meinasin tuunata (toivottavasti työpaikalla odottavan) kalenterin vähän samalla tyylillä eli kontaktia päälle ja sen alle esikoiselta tilaustyönä jonkunlainen taideteos :)

    VastaaPoista
  2. Minulla oli muutama vuosi sitten kanssa esikoisen hieno tussipiirros kalenterin kannessa kontaktin alla. Hyvin kesti koko vuoden. (Vaikka se olikin aika hevi vuosi =) )

    VastaaPoista