17. elokuuta 2010

Tilkkukassi

Tilkkuileminen on hauskaa. Työn jäljestä ja muodosta varmasti huomaa, etten ole saanut mitään virallista opetusta aiheeseen, työt, kuten tässä kuvassa oleva kassi syntyvät fiilispohjalta.

Kassin kankaat ovat erilaisten puuvillakankaiden jämiä, osa on Eurokankaasta, mutta ainakin tuo vihreäruutuinen on Jyväskylän kävelykadun Partista. Siellä on mielestäni ihana valikoima tilkkuiluun ja lastenvaatteisiin sopivia kankaita.

Varsinainen harakka kun olen, en malttanut olla koristelematta kassia vielä pienillä korukivillä, jotka olen hankkinut Kreikasta pari vuotta sitten.

Pitsinauhoista osa on paikallisesta Halppiksesta, mutta tuo yksi "timantein" koristettu Ideaparkin Rosmariinista. Sekä Halppiksessa, että Rosmariinissä on inspiroiva valikoima pitsejä tarjolla.... (Varastoni on jo melkoinen, silti tulee hamstrattua aina lisää.)

Kassi on testattu käytössä ja koostaan huolimatta on varsin vetoisa. sisältänyt mm. normivarustuksen (avaimet, puhelin, lompakko) lisäksi pari pillimehua, tytölle vaihtovaatteet ja matka-apteekin. Uskomaton tilaihme siis!
Harakan hömpötyksiä

Tilkkuakan kassi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti