6. tammikuuta 2014

Loma on ohi...

Huomenna alkaa arki, ja valehtelisin, jos väittäisin, että odotan sitä innolla. On ollut ihanaa viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia kiireettömyydestä. Puistoja olemme suorastaan suurkuluttaneet, Tiitiäisen satupuistoa, Pikku Kakkosen puistoa ja Sorsistakin.


Tiitiäisen satupuisto on ensimmäinen puisto, jossa valaistus on osa puistoa, kuten näkyy vaikkapa tässä varjoteatterissa. Sinne on kiva mennä, vaikka matkaa hiukan onkin. Ja sen kiipeilytelineet ovat houkutelleet minutkin kiipeilemään. Pimeyskään ei muuten lomalla ole tuntunut niin raskaalta. Pitäisi meillä suomalaisilla varmaan olla kesäloman lisäksi kunnon kaamosloma....?Koiramäen joulustakin nautimme... Kaikilla aisteilla. :)Tämä lumeton tammikuu on kiero kuukausi. Se huijaa leskenlehtien ja pajunkissojen lisäksi mielenkin luulemaan, että kevät on jossain nurkan takana. Vaikka talvi pakkasineen on vielä kokonaan kokematta. Ainakin melkein. Kolmea luistelukertaa lukuunottamatta. Voisikohan tehdä Muumit ja nukahtaa talviunille...

2 kommenttia:

  1. Hauskaa sunnuntaita, toivottavasti arki on luistanut kuitenkin kivasti! Nyt on viimein satanut lunta tänne meillekin, ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä sitä arkeenkin taas sopeutuu... Ja onneksi välillä on viikonloppujakin! :)

      Poista