19. tammikuuta 2014

Kokeshi!
Löysin tällaisen Tamperelaisesta East Asia Martista. Se on kaunis, se on rohkea. Se on RohkeusKokeshi! Kokeshit ovat puunukkeja, niitä on eri kokoisia ja kimmidoll-kokoelmasta voi löytää kokeshin joka tilanteeseen. Kurkkaa Täältä.Kokeshi on tyttärelleni, joka haluaa ryhtyä keräilemään niitä, koska ne ovat "niin hienoja ja kivoja. Kun kokoelma on valmis, teen kokeshimaailman kirjahyllystäni." Tyttäreni sanoo. Äidillä ei ole mitään suunnitelmaa vastaan, sillä minunkin silmääni kokeshit ovat kauniita! Kokeshimaailmaa odotellessa!

4 kommenttia:

 1. Aika hieno on! Tuollaisen voisi ottaa omille avaimillekin, mutta kestääköhän käytössä? -Tiina-

  VastaaPoista
 2. En tiedä, ja tämä on varmaan enemmänkin leikkikäytössä meillä. Avaimenperissä tahtoo aina irrota osat toisistaan, joten se riski tässäkin varmaan on. Ja kai nämäkin pitäisi oikean keräilijän säilyttää muovilaatikoissa avaamattomina, ettei arvo laske. Minusta se on hassua.

  VastaaPoista
 3. Näistä en ollut kuullutkaan, mutta ihan totta näyttävät tosi kivoilta! Iloista viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanna. Meille kokeshit tulivat tutuiksi kahden lastenkirjan Yumin ja Aokin välityksellä. Ne lainattiin aikanaan kirjastosta, ja sen jälkeen on ihailtu kokeshijuttuja muodossa, jos toisessakin. :)

  VastaaPoista