16. lokakuuta 2013

Vieterileluja

Meillä asuu useampikin vieterilelu. Ne ovat kaikki uusiopainoksia. Tampereella näitä saa nykyään ostaa monista museokaupoista.


Museokeskus Vapriikista on ostettu tämä paloauto...


... ja pikkuinen hiiri, jonka vieteri vuosien saatossa meni leikeissä epäkuntoon. Se ei haittaa, siinä on renkaat ja sillä voi ajaa, totesi kuopus.


Robotti, jonka pyörästä lähtee korviariipivä (tai ihana, riippuu keneltä kysyy) kilinä.


...ja toinen robotti. Tämä on äiti-robotti, pyöräilevä on isi-robotti. Äiti on täynnä ydinenergiaa! (Olisipa moinen virtalähde
minullakin..)


Ja viimeisenä Teriskaruselli. "Tätä katsellessa voit itsekin tuntea lentäväsi", lupaa mukana tullut käyttöohje. Karusellissa pyörivät Teriksen lisäksi Teristyttö, Streaky-kissa ja Krypto-koira.Nämä lelut ovat olleet lasten suosikkeja. Ja meille aikuisille silmänilo. Nykylelut eivät pärjää näille kauneusvertailussa. Vai löytyyköhän jonkun hyllyä koristamasta Bratz-nukke ja Salama-auto 50 vuoden kuluttua? Ehkä. Millähän lapset silloin leikkivät?- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommenttia:

 1. Miten voit epäillä Salaman kelpaavuutta klassikoksi ????!!!!! Sehän on sitä jo nyt!!!!! Ja myös metalliversioita löytyy, jos se on materiaalista kiinni. Sillä autolla on luonnetta, kuten myös koko kaverijoukolla :)
  Terveisin
  Täti 42 v.

  VastaaPoista
 2. Juu... Ja metalli Martti kans vois mennä. Mutta Bratzit hylkään hyllystäni! Ne on rumia. Barbieenkin suhtaudun viileästi. Liian laiha on hän! :) mutta täytyypä kuvata blogiini 30- vuoden kuluttua, mitä hyllylläni on... Sitten ehkä perun sanani! :)

  VastaaPoista
 3. oisko kellään tietoo missä tuo paloauto on alupeirin tehty?

  VastaaPoista