14. lokakuuta 2013

Hurjat kummitukset


Nämä kummitukset huhuilevat ikkunallamme. Ne on tehty Facebookin askarteluryhmästä napattua ohjetta muokaten.
Rakensin kummitusten "muotin" vessapaperirullasta ja sanomalehdestä. Tein sanomalehdestä pallon, jonka asettelin vessapaperirullan päälle kummituksen pääksi. Lopuksi päällystin muotin foliolla, jotta se kestäisi paremmin. Foliosta voi myös muotoilla halutessaan käsiä tai nenää kummituksille.
Sideharson leikkasin puolen metrin pätkiksi ja kastelin tärkissä, joka oli tehty liuottamalla 2dl sokeria yhteen desilitraan vettä. Kostea sideharso aseteltiin muotin päälle kuivumaan ja annettiin kuivaa kahden päivän ajan. Asettelussa kannattaa huomioida, että "helmat" jäävät tarpeeksi leveiksi, jotta kummitus pysyy pystyssä kuivuttuaan.
Sitten vain odoteltiin kuivumista. Kuivumisen jälkeen muotin saattoi irrottaa harson sisältä ja tuloksena oli itsestään seisova kummitus! Silmät ja suut on joko leikattu mustasta kankaasta tai piirretty mustalla permanenttitussilla. Kummitushifistelijä ostaa vielä pienen lampun (joka ei saa olla kuumenevat laatua!j ja laittaa sen valaisemaan kummitusta sisältä päin.... Huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......

2 kommenttia:

  1. Hauskoja! Laita kuva sit ku oot löytäny sopivan lampun. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa jäädä miehen etsittäväksi se lamppuosasto. :)

      Poista