12. lokakuuta 2013

Eteinen

Tervetuloa eteiseemme! Sen sisustamiseen on käytetty hyvin vähän rahaa. Kierrätys ja kirppistely ovat tyylin salaisuus.Naulakkomme löytyi tänne muutettuamme toisesta vaatehuoneesta. (Kyllä, niitä ON kaksi!) Molemmissa vaatehuoneissa oli samanlainen, alkuperäinen naulakko todella hyvässä kunnossa. Koska ne olivat säilyneet valolta suojattuina ikkunattomassa huoneissa, oli niiden pintakin kuin uusi. Taustalla näkyvä tuoli on kierrätyshuoneestamme löydetty ja Ikean kankaalla päällystetty. Sen istuin on hiukan rikki, mutta tuoli on niin kaunis, että tuli meille odottelemaan korjausta.Perintöpeilin alle suunniteltu säilytyskokonaisuus muuten on toiminut erinomaisesti! Ei ole tarvinnut ryntäillä silmälaseja etsien ympäriinsä aamuisin. Siinä ovat hyllyssä aina nököttäneet.


Henkarit Tori.fi:stä... Laatikot ovat erinäisten ostosten pakkausbokseja, joiden poisheittäminen tuntuu hullulta, kun ne selvästi on suunniteltu kestämään. Niistä on siten tullut säilytyslaatikoita.


Pandahattu on tuliainen tyttärelle Kiinasta. Itseänikin houkuttaisi talvipakkasilla vetää se syvälle otsalle. Tuisku jäisi varmasti toiseksi.

Eteiseemme on pieni, eikä anna mahdollisuutta kehittää esimerkiksi kenkämaniaa. Tarvittavat tavarat kuitenkin mahtuvat, siitä pitää huolen naulakon lisänä toimivat Billy-kaapit, Ikeasta, totta kai. Tarkkanäköinen bongaa pienen osan yhdestä ovesta ylimmässä kuvassa!


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä kierrätys ja kirppistely on ihan parhaita, hyviä juttuja olet löytänyt, näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Susanna! Kirppistely on kyllä ihanaa... Yksi kaupunkielämän parhaista puolista on se, että kirpparille voi poiketa vaikka joka päivä... :)

    VastaaPoista