25. syyskuuta 2010

Jee, Jee, Jeeppi!

Otin taas nuo vanhat kaavat käyttöön ja surautin lasketun ajan kunniaksi vielä vähän vaatetta tulevalle sukupolvelle. Ei ole ainakaan turhan hätäinen tämä lapsi, tulosta ei ole vielä tietoakaan. Odotellessa tein samaisilla kaavoilla, joita olen farkuissakin käyttänyt velourhousut ja vintiöpaidan kaavalla asuun sopivan paidan. Kankaan kuviointi oli tällä kertaa niin muheva, että ajattelin yksinkertaisen olevan tyylikkäintä, ja näin se tässä tapauksessa oli. Ainakin minusta. Ruskea resori on halppiksesta.

Tällä kertaa en vintiöpaidasta poiketen yrittänyt nappeja ommella olalle, vaan iskin kynteni neppareihin. Yläasteen ajoilta on jäänyt kammo noita kohtaan, silloin ne olivat jotenkin tosi vaikeita asentaa, mutta nyt kolme nepparia löysi paikkansa vasaran avulla todella näppärästi. Enää ei sitten tuota nepitystä tarvitse vierastaa. Vasara vaan paukkumaan. =)

Kuva on hiukan hämärä, mutta värit ovat aidon näköiset. Juuri värin vuoksi valitsinkin tämän kankaan. Näyttää jotenkin niin reippaalta!


Valmiina lähtemään maailmalle!

1 kommentti:

  1. ihanan retrohenkinen asu! ja hei, jos miekin osaan nepittää niin se ei voi olla liian vaikeaa :D

    VastaaPoista