9. syyskuuta 2013

Haaste.

Sain Haasteen Huvikummun Susannalta. Haasteessa pitää vastata yhteentoista kysymykseen ja kertoa lisäksi yksitoista asiaa itsestään. Haaste pitää myös välittää edelleen yhdelletoista blogistille, joilla on alle 200 seuraajaa. hmmm.... Piti ihan istua miettimään vastauksia kysymyksiin. :)
1. Suklaa vai jäätelö?
Suklaa talvella ja kesällä jäätelö.
2.mistä nautin eniten kesässä?
Lomasta. Omasta, miehen ja lasten lomasta. Ei aamuherätyksiä. Siitä, että lapsia ei tarvitse pukea ulos mentäessä talvivaatteisiin. Siitä, että on lämmin.
3. Miksi aloin bloggaamisen?
Ajattelin pitäväni ompelublogia, johon itsellekin jäisi muistiin, mitä on tehnyt ja miten. Sittemmin muuton myötä ompelu loppui, blogikin hiipui, mutta nyt kirjoitan taas. Ehkä enemmän juuri siksi, että haluan kirjoittaa. Ja vaikka mitään elämää suurempia ajatuksia tänne ei ole tullut suollettua, niin on mukavaa, jos tietää, että joku lukee ja kommentoi tekstiä.pidän myös valokuvauksesta.
Blogien kautta on myös syntynyt myös uusia tuttavuuksia, blogituttuja. Se on mukavaa. Blogien kautta tutustuu ihmisiin, joihin ei muuten tutustuisi esimerkiksi välimatkan vuoksi.
4. Uskotko avaruusolentoihin?
En. :)
5. Suosikkivuodenaikasi?
Kesä. Alkusyksy. Myöhäinen kevät, jolloin lehti ilmestyy puihin ja koko maailma on vaaleanvihreä. Koko kesä on vielä edessä. Ja syksy, kun valot palaavat pitkän valoisan jakson jälkeen näkyviin.
6. Suosikkikukkasi?
Ruusu. Ja gerbera. Ulkokukista pioni ainakin. Tulppaanit, koska ne nousevat aikaisin keväällä. Ja pelargoniat.
7.netin suosikki sisustuskauppani?
En ole vielä käyttänyt mitään varsinaista kauppaa... Huuto.net ei ehkä kelpaa? Selailen useimmin varmaan Finnish Design Shopin sivuja, mutta en siis ole sieltä mitään tilannut.
8.Mitä katsot telkkarista?
Kaikkea, mitä lasten kanssa voi. Yle areenasta aina Solsidanin ja ruudusta Hyvät ja Huonot uutiset. Uutisvuodon ja Yle Leaksin.
9.Ammattisi?
Opettaja
10. Millaisia blogeja luet mieluiten?
Luen mielelläni ihmisten elämästä kertovia blogeja, käsityöblogeja, kirppisblogeja ja sellaisia sisustusblogeja, joissa on vähän muutakin kuin vain kauniita kuvia. Arvostan, jos blogin pitäjä ottaa itsekin omia kuvia, eikä vain lainaa toisten ottamia, vaikka inspiraatiokuvatkin ovat mukavia. On mukavaa, jos blogi on pitäjänsä näköinen.
11.Parasta elämässä?
Perhe. Vaikka se saakin minut välillä raivon partaalle ja ylikin. Se antaa myös suurimmat onnen hetket ja ilot. Ystävät.

Vielä piti kertoa 11 muuta asiaa minusta....
No: pidän juustoista. (Haluan vielä tehdä joskus juustopostauksen). Pidän Emma Salokosken musiikista. Haluaisin osata soittaa jotain soitinta, mutta en osaa. Minulla ja nuorimmalla on sama syntymäpäivä. Olen laskenut kelkalla alas Kiinanmuurilta ja haluaisin matkustaa Berliiniin, koska ihastuin dokkariin Berliini 24 h. Meidän perheellämme ei ole autoa, mikä hämmästyttää toisia ihmisiä. Meistä se on varsin kätevää, kun kuitenkin asumme suhteellisen keskellä kaupunkia. :) piirrän mielelläni sarjakuvia. Tässä pari.Jo viime talvelta kylläkin.
Haasteen välitän edelleen myöhemmin, sillä postailen nyt i-laitteelta, jonka kanssa linkittäminen on hankalaa. Kunhan saan itseni pc:lle niin silloin...

To be continued siis.

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa kun vastasit tuohon haasteeseen, näitä oli kivaa lukea! Ja sun sarjakuvat, voi että ovat mahtavia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukavaa noita on tehdä. Olisi mukavaa, jos jonain päivänä olisi aikaa syventyä tuohonkin hommaan enemmän. Ehkä joskus onkin. :)

    VastaaPoista