30. joulukuuta 2013

Modernia ja perinteistä

Joulukuusemme sai perinteisten koristeiden rinnalle tänä vuonna The Beatlesien jäsenet.


Hyvin viihtyvät Paul ja John tonttujen keskellä. Tilauksessa oli myös Yellow Submarine, mutta se tulee jälkitoimituksena, kun olivat päässeet loppumaan varastosta. Beatlesien taustalla näkyy perinteisempiä koristeita, joista Puuhalan joulukoristeet teimme yhdessä tyttären kanssa jo viime jouluksi. Yritämme säilyttää nuo paperikoristeet mahdollisimman pitkään.Tässä lisää perinteisempiä tonttuja. Keräilen näitä Aarikan ihanuuksia pikkuhiljaa. Kupit ovat joululahjoja. Huomaatteko, kuinka Ruska on malliltaan samanlainen kuin Marimekon nykyiset, vaikkakin yläreunan muoto on erilainen.

Kuppivarastoni on järjetön. Kaikenlaisia ihanuuksia on vaikka kuinka paljon. Mutta aamuisen kahvihetken yksi suurimmista huvituksista on valita aamun tunnelmaan sopiva kuppi kahvilleen. Aina ostaessani vielä yhden uuden kupin puolustaudun ajattelemalla, että lapset voivat sitten myydä mamman perintökuppeja tulevaisuudessa... Uskon siis näiden säilyttävän arvonsa.

Jo äidilläni oli kaapit täynnä eriparikuppeja ja minä ajattelin, että aikuisena minulla on yksi hyvä astiasto, jossa kaikki kupit ja lautaset ovat samanlaisia! Mutta miten voisin valita vain yhden? Valitsen monta, omasta mielestäni toisiinsa sointuvaa. Ja viimeistään Iittalan Sarjatonhan todisti äitini olleen aikaansa edellä. Erilaiset as(t)iat muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden.

2 kommenttia:

  1. Niin olen minäkin äitiini tullut, vaikka kuppiasiassa ehkä vähän vähemmän kuin sinä ;)
    Hassut beatlesit, mutta missä on George?
    Terkuin Johanna

    VastaaPoista
  2. George ja Ringo roikkuvat myös oksilla. Kuvattaviksi vaan sen verran hankalissa paikoissa, että tyydyin näihin kahteen tässä postauksessa. :) tervetuloa käymään, lupaan jokaiselle teistä erilaisen kupin. Saatte itse valita valikoimistani! :)

    VastaaPoista