21. elokuuta 2011

Muotikriisi

Ompelin itselleni hameen. Marimekon poistolaatikosta löytyi ihanan syksyinen Ananas, kaavana on 2008 huhtikuun Suuren käsityölehden helppokaava, jota olen kuitenkin muokannut. Alkuperäinen kaava on niin lyhyt, että sitä olen aina pidentänyt reilusti. Kaava on ihan kiva ommella, piilovetoketjun ompeleminen on aina vähän haastavaa, mutta aion sen opetella. Mallina hame on ihanan käyttökelpoinen.

Löysin hameelle kaapistani kaveriksi mustan paidan, uudet Afrikkalaista alkuperää olevat helmet ja lahjaksi saadut raitasukat. Kengiksi voisin laittaa vanhat kunnon maiharini. Mutta kun on 37 vuotta nuori, saako näin pukeutua? Vai pitäisikö jättää jo nuoremmille? Apua, apua!

2 kommenttia:

  1. ikä on vain numero :) eikä tuo miusta mitenkään teiniasu ole, teinit on niitä kellä on sukkahousut jalassa mutta hame on unohtunut kokonaa ;) että päälle vain, ihanan värikäs tuo hamekangas!

    VastaaPoista
  2. Toihan on just meille kukkahatuille passeli asu. Mitä sitä suotta miettimään mikä on missäkin iässä soveliasta. Ota mallia Airasta, siinä on nainen, joka ylpeästi kantaa itsensä oli ikä mikä hyvänsä.

    T: Miia

    VastaaPoista